De LichaamwerkerOver mijLinks en boekenFoto'sAlexander LowenWilhelm ReichJohn C. PierrakosLichaamsgerichte psychotherapieAlbert von Szent-GyörgyiAshley MontaguContacteer mijMichiel
De Lichaamswerker
Emotioneel Lichaamswerk
Over mij

 

                  

 

Wie ben ik?

Na mijn studie aan The Swedish Massage Acedemy te New York ben ik mij gaan interesseren voor bio-energetica en ademhalingstechnieken. 

In mijn jeugd tot aan mijn vroege adolesentie heb ik met veel plezier jazzballet beoefend bij Helen Le Clerck te Amsterdam.

Zij leerde ons, dat niet alleen houding  maar ook onze ademhaling belangrijk was. 

Tijdens de bio-ernergetica workshops in  New York aan The Institute for Organomic Science en de trainingen in meditatie- en yogatechnieken bij Osho in India,  kwam ik tot de ontdekking dat veel spanningen verdwenen als ik met bewuste aandacht ging ademen.

Ik ben mij toen volledig gaan toeleggen op Emotioneel LichaamsWerk. 

Kort na mijn opleidingen in Amerika, heb ik Koan Float te Amsterdam opgericht, waarbij ik werkte met ELW op individuele basis, soms in combinatie met floaten in de door mij ontwikkelde float-cabines.

Dit bleek een groot succes, niet alleen het floaten, maar ook mijn resultaten als lichaamswerker.

In 1995 ben ik verhuisd naar Portugal waar ik een internationaal Emotioneel Gezondheidscentrum ben gestart en waar ik  groepstrainingen heb gegeven.

Sinds 2005 terug in Nederland, ben ik mijn gaan vestigen als Emotioneel LichaamsWerker in Deventer.

 

Ik werk nu op individuele basis en verzorg workshops voor bedrijven.


In de nabije toekomst ga ik wel weer werken met groepen in samenwerking met een 1ste lijns psycholoog, inschrijving daarvoor staat nu open. In deze weekenden zal ik mij toeleggen op ELW en op Dynamische Meditaties afwisselend met ontspanningsoefeningen en ademhalings sessie.
Het ligt in de plannig om hiermee te beginnen in de eerste weekend van September 2011*.

*(alleen bij voldoende deelname)


 
De LichaamwerkerOver mijLinks en boekenFoto'sAlexander LowenWilhelm ReichJohn C. PierrakosLichaamsgerichte psychotherapieAlbert von Szent-GyörgyiAshley MontaguContacteer mijMichiel